8 жовтня 2022 17:14

Суарес про Мессі у 2020-му: "Я ніколи не бачив, щоб Лео так плакав. Ми всі страждали через 2:8 від "Баварії", бюрофаксу та бардаку в клубі"

Луїс Суарес розповів про сльози Ліонеля Мессі у 2020 році.

Форварди разом грали за "Барселону" з 2014 року. У серпні 2020-го Суарес перейшов до «Атлетико», Мессі – до «ПСЖ» 2021-го.


«Мені було боляче, ми страждали – через виліт з Ліги чемпіонів від «Баварії» (каталонці програли 2:8 у 1/4 фіналу – прим. Sports.ru), через бюрофакс Лео. Все було дуже складно і болісно, насамперед через те, як усе складалося, через те ставлення [клубу] до мене, яке було.


Я приходив на тренування і мене відправляли займатися окремо. Я дуже страждав, приходив додому і плакав через те, як зі мною поводилися. Мені було боляче.


Також повідомлялося, що вони хочуть прибрати Лео, розлучитися з ним. Ми нічого не могли вдіяти з цим, у клубі був бардак. За всі роки, які я провів у «Барселоні», я жодного разу не забивав менше 25 голів за сезон. Було боляче.


Лео дуже страждав, я ніколи не бачив, щоб Мессі плакав так, як тоді в Барселоні, йому було боляче. Потім, на щастя, я був щасливий у «Атлетіко», – сказав форвард «Насьоналя» в інтерв'ю Star+.