24 вересня 2022 10:45

Тренер збірної Угорщини: "Після матчу проти італійців ми можемо отримати корону цієї групи Ліги націй"

Головний тренер збірної Угорщини Марко Россі прокоментував перемогу своєї команди у матчі проти збірної Німеччини:


“Перед матчем я сказав Салаї, що він точно запам'ятає свої останні дві гри за збірну. Гол на цьому стадіоні проти Німеччини робить все це ще більш неймовірним. Навіть його гол на Євро був приголомшливим. Це футболіст, який, на жаль, за кордоном вважався і вважається досі набагато кращим, ніж в Угорщині. Особливо стосується тих, хто розуміється на футболі.

Адам справді заслуговує на всю похвалу. Він зробив чудову роботу в обороні, як і інші гравці атаки. Він багато в чому пожертвував попереду. У першому таймі ми зіграли добре, але у другому таймі нас дуже притиснули, довелося дуже глибоко захищатись, команда втомилася. Тому ми змінили стиль гри.

Після матчу проти італійців ми можемо отримати корону цієї групи Ліги націй. Для мене це буде особливий матч. Ми щасливі, що забезпечили друге місце. Десять очок у п'яти матчах – ніхто б не подумав. Ми повинні подякувати гравцям за їхні зусилля”, - сказав Россі.

Зазначимо, що після п'яти турів Угорщина лідирує у своєму квартеті Ліги націй. В останньому турі підопічним Россі досить домашньою нічиєю проти Італії, щоб забезпечити собі перше місце та вихід до Фіналу чотирьох турнірів.