20 вересня 2022 16:43

Довбик пробачив Вірту образливі слова на свою адресу: гравець СК "Дніпро-1" надіслав листа до Комітету етики та чесної гри

Нападник Дніпра-1 та національної збірної України Артем Довбик не тримає зла на головного тренера Вереса Юрія Вірта за скандальний епізод у роздягальні рівненської команди.


Після матчу третього туру української Прем'єр-ліги між Дніпром-1 та Вересом несподівано спалахнув скандал. Журналіст Дмитро Поворознюк, який знімає серіал «Футболіст» про рівненську команду, показав у новій серії епізод із роздягальні.


На відео головний тренер «червоно-чорних» Юрій Вірт емоційно розповідав своїм підопічним, як треба протистояти форварду суперника Артему Довбику. При цьому наставник закликав футболістів грати із нападником дніпрян максимально жорстко і не підбирав цензурних виразів.

Наступного дня після публікації скандальної серії Вірт подзвонив Довбику і порозумівся з ним.


Артем відправив до Комітету етики та чесної гри листа, в якому написав, що не має претензій до наставника Вереса, про що повідомив Поворознюк.


"Футбол без емоцій - мертвий", - підписав спільне фото з Довбиком Поворознюком.


Нагадаємо, що матч Дніпро-1 – Верес закінчився перемогою дніпровської команди з рахунком 2:0. Довбик не відзначився результативними діями у цьому поєдинку.