20 вересня 2022 13:39

Бруну про суперечки із суддями: "Всі в АПЛ роблять це - Заа, Фернандінью, Бернарду. Я хочу, щоб арбітр відчував мій тиск"

Бруну Фернандеш пояснив, чому він постійно сперечається із суддями.


– Я граю за «Ман Юнайтед», тож знаю, що всі камери спрямовані на наших гравців. Але взагалі всі в АПЛ роблять це. Заа з «Крістал Пелас» постійно скаржиться суддям, бо на ньому фолять. Тож його скарги виправдані. Це нормально! Він хоче отримувати штрафні після фолів на ньому та просить суддю показувати жовті картки.


Коли Фернандіньо грав за Манчестер Сіті, він постійно скаржився суддям і бив мене по ногах! Наприклад, Бернарду Сілву, якого люди сприймають як тиху людину... Цей хлопець постійно розмовляє із суддями. Можливо, він робить це не так емоційно, як я, але я бачив, як він поводиться у збірній, тому знаю, про що говорю.

- Як ви вважаєте, суддям це подобається?

– Деяким із них – так. Іноді вони жартують над цим Один із арбітрів сказав мені: «Бруну, щоразу, коли твоя команда перемагає, ти прекрасний хлопець. Але коли ти програєш або граєш внічию – боже мій, ти така скалка в дупі».

Я хочу бути такою. Я хочу, щоб суддя відчував, як я тисну на нього. Мені потрібно постійно бути поряд і розмовляти з ним, – сказав півзахисник «Ман Юнайтед».