17 вересня 2022 22:37

Ракицький отримав червону в матчі з трьома вилученнями та голом екс-зірки "Динамо"

У матчі сьомого туру чемпіонату Туреччини Антальяспор на своєму стадіоні приймав Адана Демірспор. Зустріч завершилася перемогою гостей із рахунком 3:0.


У складах двох команд грали футболісти добре знайомі українським шанувальникам футболу. За Антальяспор із перших хвилин вийшов на поле колишній нападник донецького Шахтаря Луїс Адріано, а за гостей екс-гравець київського Динамо Юнес Беланда та колишній захисник Шахтаря Ярослав Ракицький.

Вже на першій хвилині гості відкрили рахунок. Беланда відправив м'яч у ворота Антальярспора зблизька, а за сім хвилин господарі залишилися в меншості. Червону картку отримав захисник Айдоґду.

Головний тренер Антальяспора Нурі Шахін одразу ж вирішив провести заміну. Замість Луїса Адріано на поле вийшов Уфук Акйол.

На 27-й хвилині Адана Демірспор забила ще один м'яч, але арбітр після перегляду ВАР скасував взяття воріт через офсайд.

Наприкінці першого тайму форвард Антальяспора Райт намагався втекти від Ракицького, але українець грубо зіграв та арбітр показав йому пряму червону картку.

Зазначимо, що Ракицький отримав три жовті картки та дві прямі червоні картки у п'яти зіграних іграх за Адана Демірспора.

На 61-й хвилині арбітр показав ще одну червону картку. Цього разу було покарано нападника Антальяспора Накадзіма, який провів на полі менше хвилини. Японський форвард перед цим вийшов на заміну.

На 75-й хвилині другий м'яч влетів у ворота господарів поля. На цей раз відзначився Гульбрандсен, а наприкінці гри Ассомбалонга приніс своїй команді впевнену перемогу – 3:0.

Адана Демірспор набрала 16 очок і вийшла на перше місце у турнірній таблиці. У наступному турі команда Ракицького на своєму полі зіграє з Галатасаром, який посідає друге місце. Матч відбудеться 1 жовтня та розпочнеться о 20:00.