16 вересня 2022 23:37

У "Шахтарі" було легше: екс-головного тренера "гірників" освистали вболівальники

У матчі 26-го туру чемпіонату Бразилії Ботафого на своєму стадіоні зіграв унічию з Атлетіко Мінейро (0:0). Після поєдинку головний тренер господарів Луїш Каштру отримав критику з боку вболівальників.


Фанати освистали команду та Каштру, висловивши невдоволення результатами Ботафого. Екс-тренер донецького Шахтаря прокоментував інцидент із уболівальниками.

«Розумію вболівальників, відсутність перемог призводить до такого вияву невдоволення. Я маю змиритися з цим. Не можу критикувати своїх гравців наприкінці гри, коли вони багато працювали, а воротар суперника був найкращим на полі», – цитує Каштру Lance.

На даний момент Ботафого посідає 12-е місце у турнірній таблиці бразильської Серії А, набравши 31 очок у 26 матчах. У наступному турі команда Каштру зіграє на своєму полі з Корітібою. Матч відбудеться 18 вересня.

Португальський фахівець очолив Ботафаго наприкінці березня цього року. Його контракт із бразильським клубом розрахований до кінця 2023 року.

Нагадаємо, Каштру працював у Шахтарі з літа 2019 по травень 2021 року. Разом із Шахтарем португалець у сезоні 2019/20 став чемпіоном України.