8 вересня 2022 09:29

Хаві захоплюється Левандовськi після його хет-трику у матчі з "Вікторією"

Головний тренер "Барселони" Хаві оцінив роль форварда Роберта Левандовського у перемозі над чеською "Вікторією" у матчі 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Поляк оформив хет-трик, а каталонці перемогли з рахунком 5:1.


«Я не знаю, чи найкращий Роберт нападник у Європі, але для нас він найкращий. Левандовскі сприяє нашій найкращій грі, пресингує, пропонує нам безліч рішень в атаці. Це абсолютний рівень зрілості гравця, плюс він діє неймовірно видовищно. У цьому матчі Роберт оформив хет-трик, але як він працював на команду!


Левандовскі зовсім ненаситний у тому, щоб забивати та перемагати. Ми ніколи не сумнівалися в ньому через його вартість чи вік – ніколи. Він чудова людина, приголомшливий гравець, партнер по команді, справжній переможець. Вся справа в тому, як команда працює разом з ним, як пресингує та атакує – це ключ до успіху.

Перемоги надають впевненості та покращують моральний дух. Сьогодні футболісти приїдуть додому, знаючи, що провели найкращу гру. Однак наша група, як і раніше, складна, і тут немає місця ейфорії. Ця перемога принесла нам лише три очки», – наводить слова Хаві офіційний сайт УЄФА.