5 вересня 2022 18:20
3

Журналіст: "На сьогоднішній день Циганков не розглядає можливість продовження контракту з "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі «Циганик LIVE» висловився про майбутнє півзахисника «Динамо» Віктора Циганкова.


– На сьогоднішній день Віктор не розглядає можливість продовження контракту. Але є ще півроку. Я пам’ятаю, як Андрій Ярмоленко теж колись так говорив, що не збирається перепідписувати контракт з «Динамо», але потім зробив це на фантастичних умовах. А через півроку року його продали в «Боруссію» рівно за 25 мільйонів євро. Тобто тут ще рік часу і все може змінитися.


Вже зараз ходять спортивні директори за Циганковим і його представниками. Представники інших європейських команд вже зараз пропонують Вітктору підписати контракт з наступного літа. Це вже порушення регламентних норм, але вони намагаються отримати від Віктора згоду і гарантії, що він з ними укладе контракт.


А далі ситуація достатньо проста: приходить футболіст, його світять і за рік продають вже за достатньо серйозні гроші. Така ж історія, як з Коноплянкою. Зараз я не знаю, як будуть розгортатися події…

Правильно делает,если хочет и дальше развиваться.Пусть доработает контракт как и должен и уходит свободным агентом
Сховати
Ширинкович, так, так... Євген Хачеріді теж був впевнений що переріс рівень Динамо.