2 вересня 2022 17:15

Тарас КАБАНОВ: "Динамо" потрібно зіграти через не можу"

На третій ігровий день свій прогноз zbirna.com дав колишній нападник збірної України Тарас КАБАНОВ.


02.09.2022


Рух — Шахтар — 0:1


У обох команд на старті сезону виникли проблеми із завершенням атак і тому матч, гадаю, не потішить результативністю. Все ж, рівень футболістів Шахтаря дещо вищий і це допоможе їм вирвати вікторію з мінімальним рахунком.


03.09.2022


Зоря — Динамо — 0:1


Динамо в кваліфікації Ліги чемпіонів продемонструвало вміння в потрібний момент зібратися і зіграти через не можу. Таке налаштування їм буде необхідне в поєдинку із Зорею, інакше неприємностей не уникнути. Як на мене, кияни зуміють постояти за себе і свого керманича Мірчу Луческу.


Дніпро-1 — Верес — 2:0


Розгромна звитяга в попередньому турі над Динамо повинна додати дніпрянам впевненості і наснаги. До того ж, мені здається,що рівняни на старті вже вичерпали запас везіння.


Металіст 1925 — Ворскла — 1:2


Багато експертів перед початком сезону називали полтавців серед головних претендентів на місце на п`єдесталі, проте доволі несподівано підопічні Віктора Скрипника двічі поступилися. Але, як на мене, вони не вибили їх з колії.


04.09.2022


Чорноморець — Інгулець — 0:0


Стосунки вияснятимуть рівні за силами команди, і тому складно буде комусь з них віддати перевагу.


Кривбас — Львів — 2:1


В другому турі галичанам якоїсь дещиці забракло, аби не програти Зорі. Дадуть бій підопічні Олега Дулуба й Кривбасу, але спортивне щастя буде на боці криворіжців.


05.09.2022


Минай — Колос — 1:1


Ковалівці на старті чемпіонату максимально скористалися фактором свого поля, але виїзд до Закарпаття не дозволить їм продовжити переможну серію.


Олександрія — Металіст — 1:1


Незважаючи на серйозні кадрові втрати, слобожанці доводять, що не випадково виступають в еліті. Із Олександрії вони також повернуться не з порожнім багажем.