1 вересня 2022 11:40

"Барса" хоче позбутися Альби заради зниження відомості зарплат, але він не має наміру йти і відмовиться від оренди в "Інтер"

Захисник Жорді Альба не хоче переходити з "Барселони" до "Інтера".


За даними Marca, іспанець не має наміру погоджуватися на оренду в "Інтер", незважаючи на домовленість, досягнуту клубами.


"Барселона" має великі проблеми із зарплатною відомістю, і клубу необхідно знизити її, щоб підписати новачків. Найбільші контракти – у капітанів "Барси", і Альба входить до їх числа. Клуб намагався домовитись із гравцем про зниження зарплати, але переговори пройшли невдало. Тому до 2024 року "Барсі" доведеться виплачувати дуже велику зарплату захиснику, якому зараз 33 роки.

У зв'язку з цим "Барса" вирішила знайти для Жорді новий клуб і домовилася з "Інтером" про його оренду. Останніми днями клуби контактували з цього питання та погодили варіант, за якого "Барса" продовжить платити захиснику 60% від зарплати.


Однак Альба не має наміру погоджуватися на оренду до "Інтеру".


Роль Жорді в команді змінилася - якщо минулого сезону він практично в кожному матчі виходив у старті, то тепер більшість ігор проводитиме на лаві запасних, оскільки Алекс Бальде добре себе проявив.

Крім того, сьогодні Маркос Алонсо підпише контракт із "Барселоною". Це означає, що конкуренція за місце на лівому фланзі оборони буде дуже високою і Альба в більшості матчів залишатиметься в запасі. Незважаючи на це, гравець не хоче йти з "Барселони".


Сьогодні переговори щодо можливого переходу Альби продовжаться. Ситуація ще може змінитись.