3 вересня 2022 09:04
7

Закриття трансферного вікна. Лідери "Динамо" не покинули клубу. Антюх та Вантух перейшли до "Зорі"

08:57. Нападник "Челсі" Міші Батшуайї офіційно перейшов у "Фенербахче". Стамбульський клуб підписав з белгійцем контракт за схемою 2+1.


08:55. "Олімпіакос" оголосив про підписання контракту з екс-гравцем "Реала" Марсело. Угода розрахована на один сезон.


23:50. "Динамо" оголосило про підписання ямайського вінгера Кахіма Перріса. З гравцем укладено контракт на 4 роки з можливістю продовження ще на один.


22:11. "Барселона" оголосила про підписання контракту із Маркосом Алонсо терміном на один рік. Відступні за гравця становитимуть 50 млн євро.


20:58. За інформацією журналіста Ендрю Тодоса, СК "Дніпро-1" може підписати нападаючого "Металіста" Фареса Балулі.


15:12. "Бірмінгем" оголосив про підписання чотирирічного контракту із півзахисником "Манчестер Юнайтед" Таїтом Чонгом.

15:11. "Марсель" орендував на один сезон у "Шальке" півзахисника Аміна Харіта.

15:10. Досвідчений 35-річний захисник Ян Вертонген перейшов із "Бенфіки" до "Андерлехта". Контракт підписано на 2 роки.


11:50. "Лілль" за 2 млн євро придбав вінгера "Наполі" Адама Унаса. Контракт підписано на 2 роки.


11:07. Центральний захисник "Марселя" та збірної Хорватії Дуйє Чалета-Цар став гравцем "Саутгемптона", з яким підписав контракт на 4 роки.

11:06. Захисник Джон Брукс перейшов із "Вольфсбурга" до "Бенфіки". 29-річний футболіст підписав контракт на рік.


10:29. Український нападник "Труа" Микола Кухаревич перейде до шотландського "Хіберніана" на правах оренди.

10:28. Півзахисник "Лідса" Деніел Джеймс продовжить свою кар'єру у "Фулхемі", який підписав його на правах оренди.

10:27. "Лідс" підписав нападаючого молодіжної збірної Італії та "Цюріха" Вілфріда Ньонто. Договір розрахований на 5 років.


9:42. "Челсі" продав свого півзахисника Біллі Гілмора до "Брайтона" за 10 млн євро.

9:40. Півзахисник "Евентона" Андре Гомеш цей сезон проведе у "Ліллі", кольори якого захищатиме на правах оренди.


І так, літнє трансферне вікно у багатьох європейських чемпіонатах офіційно зачинилося. Про деякі угоди, здійснені "на прапорці", ми дізнаємося вже найближчим часом. Але вже можна констатувати, що лідери "Динамо", яких сватали до європейських топ-чемпіонатів, залишаться в клубі мінімум до зими.


Також зазначимо, що трансферне вікно в Україні буде відчинено ще кілька тижнів.


9:01. "Челсі" розірвав контракт із лівим захисником Маркосом Алонсо. Очікується, що іспанець підпише угоду із "Барселоною".


9:00. "Ліверпуль" орендував півзахисника "Ювентуса" Артура Мело на один сезон із правом викупу.


8:59. Нападник Мемфіс Депай заявив, що не покине "Барселони" і продовжить допомагати команді у новому сезоні.


8:58. Півзахисник Джастін Клюйверт вкотре залишив "Рому" і на правах оренди перебрався до "Валенсії".


8:57. Суперник "Динамо" по груповому етапу Ліги Європи "Ренн" підписав форварда Амані Гуїрі з "Ніцци". Сума трансферу становила 28 млн євро.


8:56. Захисник "Арсеналу" Ектор Бельєрін підписав однорічний контракт із "Барселоною".


8:55. "Челсі" офіційно оголосив про підписання нападаючого "Барселони" П'єра-Емерика Обамеянга та півзахисника "Ювентуса" Дениса Закарії. Габонець підписав дворічний контракт із лондонським клубом, а швейцарець був взятий в оренду на один сезон із правом викупу.


23:50. Нападник "Барселони" П'єр-Емерік Обамеянг прибув до Лондона, аби завершити свій перехід в "Челсі".


23:43. "Андерлехт" погодив умови контракту з Яном Вертонгеном, повідомляє Фабріціо Романо. Він вже прибув до Брюсселю для проходження медогляду.


23:34. "Саутгемптон" орендував півзахисника "Арсенала" Ейнслі Мейтленда-Найлза. Оренда розрахована до кінця сезону і передбачає право викупу.


23:22. "Еспаньйол" оголосив про перехід нападаючого Мартіна Брейтвейта. Сторони підписали контракт на три роки, оформивши трансфер на правах вільного агента.


23:06. "Астон Вілла" повідомила про перехід півзахисник "Вулверхемптона" Леандера Дендонкера. Контракт 27-річного гравця збірної Бельгії з "вовками" був розрахований до наступного літа з можливістю пролонгації ще на сезон.


22:55. "Челсі" відправив свого півзахисника Ітана Ампаду в оренду до "Спеції". Оренда діятиме до кінця сезону-2022-2023.


22:37. "Мілан" орендував з правом викупу правого захисника "Барселони" Серджиньйо Деста.


22:24. "Мілан" повідомив про перехід півзахисника "Вольфсбурга" Астера Вранкса. Бельгійський футболіст виступатиме за італійську команду на правах оренди.


22:19. Український півзахисник Віктор Серденюк став гравцем "Шемрок Роверс". Деталі угоди не розголошуються.


22:10. "ПСЖ" оголосив про підписання півзахисника "Валенсії" Карлоса Солера. Сума трансферу іспанського футболіста склала 17 мільйонів євро.


21:51. "Динамо" внесло до заявки на поточний сезон півзахисника Самбу Діалло. Сенегальський футболіст заявлений за київську команду під 30-м номером.


21:24. "Валенсія" та "Трабзонспор" досягли угоди про перехід форварда Максі Гомеса до турецького клубу. Про це повідомляє офіційний сайт іспанського клубу.


21:19. Іспанський "Леганес" офіційно оголосив про домовленість щодо переходу у "Ворсклу" українського захисника Василя Кравця. Про деталі угоди та контракту не повідомляється.


21:12. Захисник "Лаціо" Франческо Ачербі став гравцем "Інтера". Італієць виступатиме за нову команду на правах річної оренди.


21:05. "Бенфіка" оголосила про підписання півзахисника ПСЖ Юліана Дракслера. Орендна угода з 28-річним німцем розрахована до літа 2023 року.


20:55. Нападник "Севільї" Мунір Ель-Хаддаді підписав контракт з "Хетафе", повідомляє прес-служба "нервіонців". Деталі угоди із 27-річним марокканцем не розголошуються.


20:22. "Емполі" повідомив про підписання контракту з вінгером "Ювентуса" Марко П'яцою. Орендну угоду з 27-річним хорватом розраховано до літа 2023 року. У контракті футболіста є опція викупу.


20:07. "РБ Лейпциг" оголосив про підписання захисника "ПСЖ" Абду Діалло. Сенегалець виступатиме за німецьку команду до літа 2023 року.


19:53. "Валенсія" підписала Ілайша Морібу на правах орендної угоди з "РБ Лейпциг".


19:46. Колишній вінгер "Шахтаря" Вілліан перейшов у "Фулхем". Трансфер оформили на правах вільного агента.


19:40. "Манчестер Юнайтед" повідомив про оренду воротаря "Ньюкасла" Мартіна Дубравки. "Червоні дияволи" залишили за собою право викупу футболіста.


19:20. "Евертон" оголосив про повернення півзахисника ПСЖ Гани Гує. Сторони уклали контракт до літа 2024-го року.


19:04. Захисник "ПСЖ" Левен Курзава перейшов до "Фулхема". Футболіст виступатиме за лондонську команду на правах оренди до літа 2023-го року.


18:55. "Аякс" оголосив про підписання контракту із півзахисником Флоріаном Гріллічем. Угода з 27-річним австрійцем розрахована до літа 2023 з можливістю продовження ще на два роки.


18:37. Півзахисник "Бенфіки" Юліан Вайгль перейшов до "Борусії" Менхенгладбах. Німець виступатиме за команду на правах оренди.


18:20. Український нападник Євген Бохашвілі перебрався до клубу з Румунії "Оцелул". Трансфер відбувся на правах вільного агента.


18:14. Півзахисник "Саутгемптона" Оріоль Ромеу став гравцем "Жирони".


18:09. Як повідомляє іспанський журналіст Санті Дуке, захисник "Леганеса" Василь Кравець переходить у "Ворсклу". Офіційний анонс повинні зробити вже найближчим часом.


17:22. "Полісся" орендувало півзахисника "Шахтаря" Владислава Вакулу. Угода розрахована до кінця поточного сезону.


16:52. ”Рух” вніс у заявку на сезон 2022/2023 екс-півзахисника “Динамо” Дмитра Мельниченка. Деталі переходу наразі не повідомяються.


16:46. Захисник Ваут Фас перейшов з "Реймса" до "Лестера". Угода розрахована на 5 років.


16:17. "Салернітана" офіційно повідомила про підписання форварда "Герти" Кшиштофа Пьонтека. Йдеться про оренду до кінця сезону із правом викупу.


16:04. "Ноттінгем Форест" оголосив про підписання контракту із захисником Віллі Болі з "Вулверхемптона". Сторони підписали угоду на 2 роки.


15:00. За інформацією Sky Sports, захисник "Вулверхемптону" Леандро Дендонкер продовжить кар'єру в "Астон Віллі". Трансферна вартість гравця складає 13 млн. фунтів.


12:40. СК "Дніпро-1" на своєму офіційному сайті повідомив про підписання 4-річного контракту із алжирським захисником Янісом Амашем.


12:37. "Манчестер Сіті" оголосив про підписання захисника "Боруссії" Д Мануеля Аканджі. Трансфер швейцарця обійшовся "міщанам" у 17,5 млн євро. Із гравцем підписано контракт до 2027 року.


12:18. Як повідомляє Телеграм-канал "ТаТоТаке", "Динамо" на даний момент має як мінімум одну пропозицію щодо вінгера Віктора Циганкова. У той же час "Севілья", яка претендує на динамівця, готова оформити його перехід взимку.


11:52. "Зоря" на своєму офіційному сайті повідомила про повноцінне підписання орендованого у "Динамо" захисника Романа Ванутха. Із гравцем укладено контракт до 2026 року.


11:35. Нападник "Ніцци" Каспер Дольберг перейшов до "Севільї". В іспанському клубі данець виступатиме на правах оренди до кінця сезону. "Севілья" залишила за собою право викупу гравця за 20 млн. євро.


11:34. За даними порталу Transfermarkt, колишній динамівець Микола Морозюк став гравцем клубу російського блогера Євгена Савіна "Красава", який виступатиме у другій лізі Кіпру.


10:55. Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", півзахисник киян Денис Антюх перейшов до "Зорі". Раніше луганці внесли гравця в заявку на сезон.


10:34. "Шахтар" оголосив про перехід хавбека "Мехелена" Мар'яна Шведа. Із гравцем підписано контракт на п'ять років.


09:15. "Зоря" заявила на сезон півзахисника "Динамо" Дениса Антюха. Таким чином незабаром про перехід футболіста має бути оголошено офіційно.


08:52. "Аякс" оголосив про підписання вінгера "Севільї" Лукаса Окампоса. Амстердамці орендували футболіста на один сезон, залишивши за собою право викупу.


08:35. За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, хавбек ПСЖ Ідріса Гуйє перейшов до "Евертона". Про підписання контракту з гравцем має бути оголошено найближчим часом. Його трансферна вартість оцінюється у 12 млн євро.


********************


Сьогодні підходить до завершення трансферне вікно в топ-чемпіонатах Європи, а більшість найцікавіших і очікуваних трансферів проходить саме в цей час.


Вчора "Динамо" посилилося півзахисником "Зорі" Владиславом Кабаєвим. Водночас різні джерела сватали Іллю Забарного до "Тоттенхема", а Віктора Циганкова до Іспанії і навіть до Голландії. Також київський клуб може залишити Томаш Кендзьора.


Є інтерес з боку європейських клубів на інших українських футболістів. Присутнiй попит на форварда СК "Дніпро-1" Артема Довбика, можливий вiдхід з "Шахтаря" Михайла Мудрика, невизначеним залишається майбутнє хавбека "Аталанати" Руслана Малиновського.


У самій Україні трансферне вікно буде відкрито практично до кінця вересня.


"Динамоманія" відстежуватиме всі останні трансферні новини та переходи гравців у режимі реального часу, щоб оперативно інформувати про них своїх читачів.

Слава БОГУ от оного мусора избавились(антюшонок), хотелось бы навсегда !!! Огорчает другое - подписываем такой же мусор (кабаев)
Сховати
DVA, знаешь пускай лучше уже кабаев играет слева чем вечно перепуганый шепелев
Мда, мабуть Морозюк почав невивозити запроси Ірини, раз на таке погодився. Якщо це правда
Чому Дніпро-1 підписує іноземців,а Динамо не може?
Сховати
zlat, Потому что там в селекции работает человек,который умеет работать в данной сфере.А у нас в селекции заправляют любители выпить)
zlat, Давайте спочатку подивимось на дистанції на якісь цих легіонерів. І чи взагалі вони хоча б сезон дограють. А потім вже будемо робити якісь висновки. Шахта он теж легіонерів не сильно спішить підписувать
zlat,
Тому, що нафіг потрібні легіонери такого рівня! Але, схоже, хтось застряг в 90-х, коли будь-який бразилець вважався за футбольного небожителя