24 серпня 2022 21:19

"Через травми не прилетіли Лучкевич, Пуріта та Горбунов". Кучер поділився думками про матч "Дніпра-1" з АЕКом

Головний тренер дніпровської команди відвідав передматчеву прес-конференцію напередодні поєдинку-відповіды плей-офф раунду Ліги Європи проти кіпрського АЕКу з Ларнаки.


Завтра Дніпро-1 проведе матч-відповідь плей-офф раунду Ліги Європи проти кіпрського АЕКу. Наставник дніпрян Олександр Кучер розповів журналістам на передматчевій прес-конференції про втрати у складі своєї команди.

«Через травми з нами не прилетіли Лучкевич, Пуріта та Горбунов. Вони готуватимуться до наступних матчів. Через червону картку, отриману в першому матчі, нам не допоможе Сарапій», – сказав Кучер.

Головний тренер дніпровської команди вважає, що вболівальники суперника допомагатимуть кіпрській команді, але вірить у позитивне сходження протистояння.

«Якщо ми хочемо до групового раунду Ліги Європи, то завтра обов'язково маємо перемагати. Ми розуміємо, що нам буде дуже тяжко, оскільки я знаю, які вболівальники у АЕКа. Вони надаватимуть команді додаткові сили у своїх рідних стінах. Ми готуватимемося до цього», – додав Кучер.

Нагадаємо, що перший матч плей-офф раунду Ліги Європи між Дніпром-1 та АЕКом відбувся 18 серпня у словацькому Кошице та закінчився перемогою кіпріотів (2:1). Зустріч-відповідь розпочнеться у Ларнаці завтра о 19:00 за київським часом.

У разі невдалого результату двоматчевого протистояння, дніпряни зіграють у груповому турнірі Ліги конференцій.


Фото: СК "Днiпро-1"