23 серпня 2022 20:47
2

"Форма Коноплянки – велика таємниця": польське видання серйозно розкритикувало колишнього лідера збірної України

Польська преса незадоволена роллю, яку виконує півзахисник Краковії Євген Коноплянка на полі після свого повернення. Від українця вимагають лідерських якостей.

Коноплянка пропустив перші чотири тури чемпіонату Польщі через проблеми з м'язами. Зараз він має у своєму активі два виходи на поле та 44 хвилини ігрового часу (Пяст Глівіце 0:1 та Шльонськ 1:1).


Польське видання Dziennik Polski дивується, що навіть за величезних кадрових проблем головний тренер Краковії не поставив Коноплянку у стартовий склад зі Шленськом. Журналісти визнають, що вихід українця на поле привнiы спокій у дії команди, але це не те, що від нього хочуть бачити фанати.


Коноплянка має стати лідером команди та керувати нею, а не просто її заспокоювати. Підсумовуючи видання дивується, що понад півроку українець так і не зіграв визначний матч, а його форма прямо зараз – велика таємниця.

32-річний Коноплянка перейшов у польський клуб із Шахтаря у статусі вільного агента у лютому цього року та підписав контракт до червня 2023 року. Минулого сезону Євген провів десять матчів, але результативними діями так і не відзначився.


В активі вихованця Дніпра 86 матчів та 21 гол у складі збірної України, до якої Коноплянка не викликається з 2021 року.


Краковія перервала серію із двох поразок поспіль. Команда українця посідає четверте місце у турнірній таблиці Екстракляси, набравши 10 очок після шести матчів. У наступному турі Краковія на своєму полі зіграє з Вартою із Познані. Матч відбудеться 28 серпня та розпочнеться о 13:30.

Тобто нічого нового про Коноплю.
«Бачили очі, що купували»