23 серпня 2022 14:01

Екс-гравець "Барселони" "спровокував" розлучення Піке і Шакіри - сенсаційні подробиці зіркової драми

Розлучення ветерана Барселони Жерара Піке з відомою співачкою Шакірою продовжує цікавити іспанську пресу, яка відкопала чергові подробиці.


Піке пішов від Шакіри до 23-річної студентки Клари Чіа Марті. Преса інформувала, що дівчина працює в івент-агентстві гравця Kosmos, але портал Vanitatis відшукав інші деталі.

За інформацією медіа, Клара працювала в одному з нічних клубів, куди Жерар навідувався з Рікі Пучем та іншими одноклубниками. Саме 23-річний футболіст, який вже виступає за Лос-Анджелес, є головною фігурою у нових відносинах.

"Рікі, його сестра Карлота і дівчина Гемма Іглесіас були з "банди" Клари. Самій Кларі було комфортно у клубі. Вони познайомились, ходили навіть в інші заклади. Коли Піке був з Пучем, а Клара з подругами, то ніщо не здавалось підозрілим", – заявило джерело.

На момент знайомства футболіста зі студенткою пресою вже гуляли чутки про зраду, а Жерар жив окремо від Шакіри. Пара була разом понад 10 років, виховувала двох спільних дітей, але не перебувала в офіційному шлюбі.