13 серпня 2022 13:11

Шацьких повернувся на переможний шлях: відео впевненого тріумфу "Пахтакора" під керівництвом легенди "Динамо"

Головний тренер Пахтакора та легенда київського Динамо Максим Шацьких здобув впевнену перемогу над Нефтчі (2:0) у матчі 15-го туру Суперліги Узбекистану.


Підопічні Шацьких зуміли вийти вперед на 29 хвилині матчу. Сардор Сабірходжаєв після знижки у штрафному майданчику Нефтчі набіг і потужно пробив у лівий нижній гол воріт.


Перед свистком на перерву господарі поля могли зрівняти рахунок, але голкіпер Пахтакора зумів відбити пенальті, яких було призначено за гру рукою у штрафному майданчику.

На 72-й хвилині команді Шацького вдалося подвоїти свою перевагу. Драган Черан першим торканням прийняв м'яч, а другим з кута воротарського відправив його у ворота Нефтчі.

Пахтакор після 15 турів посідає третє місце у турнірній таблиці узбецького чемпіонату. Лідером першості є Навбахор, який відірвався з інших колективів однією очко.


Нагадаємо, Шацьких повернувся до рідного клубу через 26 років на посаду спортивного директора, але під час сезону замінив на посаді головного тренера Пахтакора македонського фахівця Славче Войнескі.


За місяць під керівництвом Шахських Пахтакор провів три поєдинки:


Пахтакор - Динамо Самарканд 3:2;
Согдіана – Пахтакор 2:2;
Нефтчі - Пахтакор 0:2.


Шацьких виступав за Динамо з 1999 до 2009 року. За цей час він провів у складі київського клубу 327 матчів, у яких забив 141 гол та віддав 18 асистів.