7 серпня 2022 15:28

Маріано не піде з "Реалу" цього літа. Він хоче отримати всі 4,5 млн євро за рік контракту, що залишився

Нападник Маріано Діас відмовився залишати «Реал», хоча в клубі на нього не розраховують.


Форвард давно дав зрозуміти керівництву мадридського клубу, що не розглядатиме пропозиції про звільнення. З того часу його позиція не змінилася. Маріано хоче залишитися в «Реалі» до кінця терміну контракту, що спливає влітку 2023 року, щоб отримати всю належну за згодою зарплату, пише Marca.


У «Мадриді» гравець заробляє 4,5 млн євро на рік, і жодна інша іспанська команда не може запропонувати стільки Діасу. З боку закордонних клубів, здатних сплачувати таку суму, інтересу до 29-річного форварда немає.


Маріано чітко дав Реалу зрозуміти, що не піде на відмову від будь-якої частини зарплати, прописаної в його контракті.


У клубі не здивовані такому результату, адже вже три сезони поспіль Маріано відмовляється йти через велику зарплату в «Реалі». Форварда не бентежить той факт, що він практично не гратиме. За чотири сезони в «Реалі» він зіграв 1907 хвилин із 18810 можливих, і його такий стан справ влаштовує.


Незважаючи на відхід Луки Йовіча та Борхі Майораля, становище Діаса у «Реалі» не зміниться. Карло Анчелотті має намір використати Едена Азара, Родріго Гоеса та Марко Асенсіо як альтернативу для Каріма Бензема.


У «Реалі» відчувають глибоке розчарування через позицію Маріано, адже повна відсутність спортивних амбіцій не відповідає цінностям клубу, вихованцем якого він є.