24 липня 2022 13:02

Олег КУЗНЕЦОВ: "У Стамбулі у "Фенербахче" буде шалена підтримка, але Луческу знайде правильні варіанти побудови гри"

Заслужений майстер спорту, легенда київського "Динамо", тренер юнацької збірної України Олег Кузнєцов, дав свою оцінку грі "Динамо" у відбірному матчі ЛЧ проти "Фенербахче".


– Ми побачили дві команди зі своїми проблемами. Динамівці вісім місяців не проводили офіційних матчів. Було помітно, що наші хлопці ще не набрали потрібних кондицій, через що командна гра залишала бажати кращого.


Щодо стамбульського клубу, то він переживає велику перебудову, пов'язану з приходом нового тренера та великою ротацією гравців. Команда ще не зіграна і сирувата для таких ігор.


У грі-відповідь на боці "Фенербахче" буде божевільна домашня підтримка. Але переконаний, що Луческу знайде правильні варіанти побудови гри, зможе психологічно налаштувати своїх гравців та хочеться, щоб фарт був на нашому боці.


Також хочу побажати успіху і полтавській "Ворсклі", яка провела результативний матч і здобула перемогу у Швеції над АІКом. За рівнем майстерності команди рівні, хоч шведи у своєму складі мають досвідчених гравців, які пограли у командах Європи, а також перспективну молодь. Але тренерський штаб полтавців зумів у короткий термін дати психологічний настрій та поставити командну гру. Може не ідеальну, але цілком прийнятну для вирішення задачі на цій стадії єврокубків. Думаю, що полтавці не втратять свою перевагу і пройдуть далі, чого від щирого серця їм і бажаю.


Фото: УАФ