8 липня 2022 17:36

Офіційно: "Металіст" посилив свій склад двома екс-динамівцями та Бабенком

Півзахисники Дмитро Коркішко, Руслан Бабенко та Данило Книш стали гравцями харківського «Металіста». Про це повідомив віцепрезидент клубу Євгеній Красніков.


Дмитро Коркішко є вихованцем київського «Динамо» та має чималий досвід виступів в УПЛ. Попереднім клубом Коркішка був казахський «Актобе». Амплуа футболіста — лівий вінгер. Дмитро підписав контракт на один рік.

Данило Книш — також вихованець столичного «Динамо». Дебютував на рівні УПЛ у 2017 році у складі «Сталі» (Кам'янське). До «Металіста» Данило перейшов із «Минаю», де був футболістом основи. Грає на позиції правого вінгера. Тривалість контракту — два роки.

Руслан Бабенко перші кроки у професійній кар'єрі робив у дніпровському «Дніпрі». Має досвід виступів за луганську Зорю, одеський «Чорноморець», донецький «Олімпік», а попереднім його клубом було житомирське «Полісся». Руслан Бабенко — центральний півзахисник. З «Металістом» підписав контракт на один рік.

Крім того, «Металіст» досяг домовленості про річне продовження контрактів із захисниками Володимиром Шопіним та Віталієм Федорівим.