15 червня 2022 20:38

"Я взагалі не зрозумів, чому зняли Максимова": "Леоненко здивований призначенням Скрипника у "Ворсклу"

Сьогодні, 15 червня, у штаб-квартирі УЄФА в Ньоні (Швейцарія) пройшло жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.


Один із найзнаменитіших експертів України Віктор Леоненко ексклюзивно для Fanday.net поділився думками про виступ збірної у Лізі націй.

На цій стадії Україна буде представлена полтавською Ворсклою, яка за результатами жеребкування зіграє проти АІКу.


Один із найвідоміших експертів України Віктор Леоненко ексклюзивно для Fanday.net оцінив шанси полтавської команди на прохід у наступну стадію турніру.


«Я не знаю, чи полтавці АІК пройдуть. Спочатку потрібно подивитися, кого вони придбають, яку модель та філософію гри запропонує Скрипник. Скрипник мій друг і я йому бажаю лише удачі у Ворсклі. Але, щиро кажучи, я взагалі не зрозумів, чому зняли Максимова. Якщо хтось забув, то він урятував Ворсклу», - сказав Леоненко.


Також експерт висловився про звільнення Віктора Скрипника із Зорі у Ворсклу.


«Я вважаю, що президент Зорі теж неправильно вчинив. У Скрипника що були погані результати? Ні! Зміна тренера – це завжди погано. Новому тренеру завжди потрібен час, поки гравці звикнуть до тренувань. Навіть якщо будуть перемоги, то гри, якої вимагатиме Скрипник, швидко не буде. По-перше — не вистачає класу, по-друге — потрібен час».


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"