6 червня 2022 12:03

Гравець збірної Швеції назвав Холанда повією і погрожував зламати ноги – розкішна відповідь форварда

Матч Ліги націй Швеція – Норвегія (1:2) запам'ятався не лише дублем Ерлінга Холанда, а й конфліктом екс-форварда Борусії Д з Александером Мілошевічем.


За словами норвежця, суперник назвав його повією і погрожував завдати травми.

"Спершу він назвав мене повією. Потім сказав, що переламає мені ноги. Через хвилину після цього я забив гол. Це прекрасне відчуття – забивати за збірну Норвегії. Наші люди цього заслуговують", – цитує Холанда Sportal.blick.

Мілошевіч, який виступає за шведський АІК і має сербські коріння, спростував звинувачення норвежця. "Я не хочу витрачати час на те, що було сказано на полі. Я не розмовляю і не розумію норвезької. Не знаю, чи розуміє він шведську. Я залишаю це позаду і рухаюся далі", – заявив швед.

Зазначимо, саме дубль 21-річного форварда приніс Норвегії виїзну перемогу – шведи відповіли лише голом Еланги в компенсований час. Після двох турів норвежці набрали 6 очок і лідирують у квартеті 4 дивізіону B – у Сербії та Швеції по 3 бали.

Що стосується новачка Манчестер Сіті, то статистика Холанда в національній команді продовжує вражати – 19 матчів, 18 голів.