5 червня 2022 16:14

Степан ЮРЧИШИН: "Гарету Бейлу є кому відповісти"

Сьогодні у Кардіффі відбудеться поєдинок збірних Уельсу та України, в якому визначиться володар путівки до фінальної частини ЧС-2022.


Екс-гравець Карпат та Динамо Степан Юрчишин у розмові з кореспондентом zbirna.com поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього протистояння.

— Нещодавній півфінальний поєдинок із Шотландією підтвердив високий потенціал підопічних Олександра Петракова, — сказав Юрчишин. — Залишилося зробити ще один, вирішальний крок на шляху до Катару і постаратися здолати валлійців.


Має бути дуже важка битва. На думку багатьох експертів, господарі можуть перебувати в кращій спортивній формі. Все ж таки, через агресію росії, ті наші футболісти, що виступають в УПЛ, не мали належної ігрової практики. Однак, на мій погляд, завдяки більш збалансованому складу та тренерському таланту Олександра Петракова, гостям вдасться схилити шальки терезів на свою користь.


Згоден, що серед валлійців є такі зірки як Гарет Бейл і Аарон Ремзі, але сподіваюся, що наші хлопці не дозволять їм феєрити. У нас є ким відповісти. Головне слово візьмуть Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, Руслан Малиновський… Ставлю на перемогу синьо-жовтих – 2:1.


Фото: ФК "Карпати"