2 червня 2022 17:18

"Я не мав морального права вести переговори за спиною у Максимова": Кривенцов відверто розповів про можливість очолити "Ворсклу"

Учора інформаційний простір підірвав новину про звільнення Юрія Максимова з посади головного тренера Ворскли. Сам тренер в інтерв'ю FanDay зізнався, що дізнався про свою відставку від сусіда на дачі.


Практично одразу ж в інтернеті з'явилися чутки про те, що новим кермовим полтавської команди стане Валерій Кривенцов. Ми зв'язалися з коучем Металіста 1925 року, щоб прояснити ситуацію.

- Валерію Сергійовичу, учора Ворскла оголосила про розлучення з тренерським штабом Юрія Максимова, а в мережі з'явилися чутки про те, що новим тренером полтавської команди станете саме ви. Невже правда?

- Мене самого здивували ці чутки. Із Полтави зі мною ніхто не зв'язувався. Жодних переговорів із цього приводу не було. До того ж, я не мав жодного морального права вести їх за спиною у Максимова. У мене контракт з Металістом 1925 року і я пов'язую великі надії з цим клубом.

- Днями дітлахи Металіста 1925 року провела в Харкові перше тренування за час військових дій. Коли тренувальний процес відновить першу команду вашого клубу?

– Ми плануємо зібратися на початку липня. Розглядаємо кілька варіантів проведення зборів, які точно ще не визначилися. Поки що можу тільки сказати, що ми проводитимемо їх у нашій країні.

- Як ви взагалі ставитеся до ідеї провести наступний чемпіонат України?

- Належу позитивно. Звичайно, треба дивитися, як розвивається ситуація, але я за те, щоб грати в Україні.


- На контракті в Металісті 1925 року чотири легіонери - Фабіньо, Дерек, Марлісон і Квакіч. Ви розраховуєте на них у новому сезоні?

- Усі вони перебувають за кордоном. Думаю, що ми формуватимемо команду з українських гравців.


Фото - ФК "Металiст 1925"