31 травня 2022 12:15

"Зараз Ярмоленко дуже допоміг би "Динамо": гендиректор клубу Чохонелідзе прокоментував інформацію про повернення капітана

Резо Чохонелідзе цінує Андрія і впевнений, що його ігрові якості допомогли б посилити київський клуб. Але конкретики з чуток про перехід поки що немає.


Термін дії контракту Андрія Ярмоленка з Вест Хемом добіг кінця. До доленосних ігор збірної України 32-річний вінгер готується у статусі вільного агента.


Про своє клубне майбутнє Ярмоленко збирається подумати вже після матчів плей-офф ЧС-2022 та Ліги націй. Журналісти різного штибу сватають досвідченого півзахисника до Туреччини, Іспанії, Близького Сходу та MLS. Перебувають і ті, хто говорить про його повернення до Динамо.


Щоб трохи прояснити ситуацію, FanDay звернувся за ексклюзивним коментарем до генерального директора київського клубу Резо Чохонелідзе.


- Резо Шотаєвич, кажуть, що Андрій Ярмоленко може повернутись до київського Динамо. Це безпідставні чутки чи диму без вогню не буває?

- Я зараз перебуваю за кордоном, тому навіть не знаю, про що йдеться. Я від вас уперше про це почув. Будь-яке пишуть. Не можна всьому вірити, але якщо він таки повернеться, то це буде добре. Проте поки що у мене такої інформації немає.

- Тобто все-таки чутки?


- Не знаю. Мені здається, якби велися такі переговори, я був би в курсі.

- Якщо Ярмоленко таки повернеться до Динамо, то він зможе посилити команду?


– Думаю, він нам допоможе. Все-таки це гравець національної збірної, який багато зробив для українського футболу.