14 травня 2022 23:18

Гравці МЮ незадоволені рівнем тренерів за Рангніка. Поразка 0:4 від "Брайтону" їх не здивувала – гру суперника майже не розбирали

Гравці "Манчестер Юнайтед" не цілком задоволені роботою під керівництвом Ральфа Рангніка.


За даними The Athletic, зараз у команді панує атмосфера повної байдужості. Поразка від "Брайтона" (0:4) нікого не здивувала, оскільки тренування перед грою складалися з низки нудних вправ, які проводили Кріс Армас та Юен Шарп. Вивчення специфіки гри суперника приділялося недостатньо уваги.


Зазначається, що футболісти між собою вже давно обговорюють якість роботи тренерського штабу – вона, на їхню думку, помітно впала на тлі того, що було за Майкла Керріка і Кірана Маккенне. Зокрема, Шарп, який працював із Рангником у "Локомотиві", насилу справляється зі своїми обов'язками. Люди, пов'язані з МЮ, вважають, що досвід тренерів недостатній для роботи з футболістами топ-класу.

Повідомляється, що Рангнік намагався виправити слабкі виступи команди, проводячи зустрічі з ключовими футболістами та спрощуючи інструкції з пресингу, проте те, що він не зміг визначитися із системою гри, призвело до нестабільності. Нерідко гравці не розуміють ні своєї ролі, ні ролі партнерів.


Ще одна претензія до Рангніка – велика кількість вихідних, які він надає команді (зокрема після поразок). В одному випадку він сам не встиг вчасно повернутись з відпочинку, і футболісти цілий день працювали без нього, що викликало в них невдоволення.

Технічний директор МЮ Даррен Флетчер часто допомагав тренерському штабу, намагаючись вирішувати проблеми між фахівцями та гравцями, але Рангнік поступово почав давати занадто відверті інтерв'ю з приводу команди, що лише посилило напружену обстановку.