12 травня 2022 17:18

"Які гроші вони б не пропонували, я не зможу піти". Караваєв розповів про пропозицію від московського "Динамо"

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв розповів, що свого часу отримував пропозицію від московського "Динамо".


"Я тоді був після періоду в Туреччині, тільки повернувся. Я був ще на контракті зі "Шахтарем", але нікуди не міг перейти - то не було офіційної пропозиції, то ще щось. На мене виходило "Динамо" Москва, але до конкретики тоді так і не дійшло.

Однак ще тоді я розмовляв зі своїм агентом і казав: "Ну як так, незнаю. Які гроші вони б не казали що дадуть, я не зможу піти. У нас на Донбасі таке відбувається з 2014-го року, а я зараз піду...". Мене мучила совість.

Зараз я розумію, що мої рідні та друзі, можливо, сприйняли це нормально, мовляв ти ж йдеш грати і заробляти гроші для сім'ї. Але не було такого, щоб я сказав: "Якщо буде офіційно, то я піду". Я кожного разу казав агенту: "Може ні, давай не будемо це розглядати".

Ми чекали до останнього і тоді, в останні дні серпня, з'явився варіант зі "Зорею". Коли я повернувся з Туреччини, то Юрій Вернидуб на наступний день сказав, що буде радий бачити мене у своїй команді. Відповів йому, що також хочу, але треба все узгодити зі "Шахтарем". Я постійно був у оренді, вже не молодий хлопець, і хотілося постійної команди, де буду грати повноцінно", - розповів Караваєв.