10 травня 2022 20:19
1

Сергій СИДОРЧУК: "Перемога над Шотландією може бути другою гарною новиною для нашої країни після ленд-лізу"

Півзахисник "Динамо" та збірної України Сергій Сидорчук відвідав прес-конференцію перед товариським матчем нашої національної команди проти "Борусії" М.


– Яке значення має ця гра? Це товариський матч чи для підтримки України.

- Ми розпочали підготовку до гри з Шотландією, тому я вважаю, що зустріч із "Боруссією" - це більше підготовка, а не виставковий матч. Але ми не забуваємо, що зараз відбувається в Україні.

Буквально за кілька годин до прес-конференції я побачив фотографії з "Азовсталі", де були відображені наші військові... Я не можу сказати, що це буде лише підготовчий матч. Це просто ще одна спроба звернути увагу на ситуацію, що зараз відбувається в нашій країні.

- Які емоції відчував після повернення до розташування збірної України?

– Завжди позитивні емоції, коли тебе викликають до збірної України. Я писав повідомлення, де зазначав, що для кожного хлопця, який займається футболом із 7-8 років, це мрія всього життя. Тому в мене лише приємні відчуття.

- Як зараз головний тренер розряджає атмосферу у збірній?

– (сміється) Якщо Васильович зараз почне це тут показувати, то у нас буде не прес-конференція, а стендап!

- Як футболісти переживають цю складну ситуацію у країні? Ви говорите між собою на цю тему? І яке значення для вас матиме гра проти Шотландії?

- Якщо чесно, то ми ще не в найгірших умовах. Це якщо казати про життя. Адже ви бачите, що зараз відбувається на сході України чи в Одесі... А ми цього всього не відчуваємо. Тільки на початку війни це відчули, але зараз вже інша ситуація. Це якщо говорити про те, що стосується самої ситуації.

Ви не говоримо на цю тему. У всіх приблизно одне й те саме на душі і в голові. Це не та пропаганда, яка зараз йде з того боку. Ми живемо на цій землі та бачимо, що відбувається. І бачимо не по телевізору, а живою. Тут може бути дискусії, тут у всіх одна єдина думка.

Що ж до матчу з Шотландією. Усі хлопці розуміють, яка ноша на їхніх плечах лежить. І це, напевно, може бути для всіх українців друга хороша новина після ленд-лізу, який підписали в США. Всі ми живемо цією грою і сподіваємось, що у нас все вийде.
Ногомячист сравнил мужской детородный орган с пальцем