10 травня 2022 14:08

Гімн України перед матчем "Боруссія" М — Україна наживо виконає відома співачка Христина Соловій

11 травня на стадіоні «Боруссія Парк» у Менхенгладбаху національна збірна України проведе свій перший матч 2022 року — контрольний поєдинок у межах підготовки до плей-офф відбору чемпіонату світу-2022 та Ліги націй УЄФА-2022/2023.


Спаринг української команди з клубом німецької бундесліги «Боруссія» (Менхенгладбах) розпочнеться о 21.45 за київським часом (20.45 CET).

Гімн України перед матчем буде виконувати наживо співачка з Дрогобича, лауреат численних міжнародних конкурсів, перша артистка, чиїм продюсером став Святослав Вакарчук, — Христина Соловій.

Сподіваємося, що Гімн України у її виконанні надихне синьо-жовтих на самовіддану та змістовну гру.


Нагадаємо, українські вболівальники мають можливість відвідати цю гру безкоштовно. Для цього необхідно перейти за посиланням і під час процедури вибору сектору обрати опцію Free ticket for Ukrainians.


Для завершення процесу отримання перепустки на гру необхідно пройти реєстрацію на офіційному сайті клубу.


Щоб потрапити на стадіон у день матчу, власникам квитків потрібно буде пред’явити паспорт громадянина/громадянки України.

Національній команді вкрай приємно бачити на трибунах синьо-жовті стяги та патріотичну атрибутику. Тож закликаємо всіх, хто збирається на матч, вдягатися в синьо-жовте і з гордістю вболівати за Україну!


Фото: УАФ