29 квітня 2022 19:23

Рой Кін - про Рашфорда: "Не люблю гравців, які надто багато посміхаються"

Легенда та колишній капітан Манчестер Юнайтед Рой Кін продовжує розносити гравців нинішнього складу "червоних дияволів".


На цей раз під приціл ірландця потрапив Маркус Рашфорд, у якого і без цього не задався цей сезон. Кіну не сподобалося те, що англієць жартував та посміхався під час розминки перед матчем із Челсі (1:1).

"Йому потрібно робити набагато більше", – цитує Кіна talkSPORT. "Я дійсно засмучений через нього. Ви завжди в якомусь сенсі граєте на своє майбутнє. Ви говорите про реакцію тренера, начебто вам потрібно багато невдач, щоб отримати реакцію. Ключ у тому, щоб робити це тиждень за тижнем" .

"Кожного разу, коли я бачу, як Маркус розминається, він завжди посміхається. Мені не подобаються гравці, які надто багато посміхаються. Ви посміхаєтеся, коли забиваєте чи робите щось. Ми завжди говорили, коли він вперше з'явився на полі, він впливає на гру. Але не зараз. Він робить дуже мало.

Коли йому сказали, що це, можливо, показує, що Рашфорд був розслаблений, Кін додав: "Не весь час. Щоразу, коли я бачу його на розминці, він сміється і посміхається. Я повертаюся до цього: ти йдеш на війну і борешся за своє майбутнє".

"Ви посміхаєтеся, коли забиваєте гол або робите щось, що впливає на гру, або щось, що змушує людей схоплюватися зі своїх місць. Але ж не на розминці".