24 квітня 2022 11:39

"Баварія" епічно відсвяткувала рекордне чемпіонство – Нойєр згадав про Україну, "пивний душ" для екс-лідера мюнхенців

Мюнхенська команда на полі Альянц Арени відсвяткувала здобуття 10-го поспіль чемпіонства Бундесліги.


Після перемоги над Борусією Дортмунд (3:1) Баварія стала чемпіоном Німеччини за три тури до фінішу. Це десята поспіль "салатниця" для мюнхенського клубу.

Одразу після фінального свистка розпочалося святкування 32-го чемпіонства в історії клубу. Не обійшлося і без традиційного для таких випадків пива, а одним із головних дійових осіб став Томас Мюллєр. Для 32-річного нападника це вже 11-й чемпіонський титул – рекорд Бундесліги. А от Юліан Нагельсманн, який старший лише на 2 роки, вперше здобув "салатницю".


Святкуючи перемогу в чемпіонаті, Томас не забув про Бастіана Швайнштайгера – свого колишнього партнера по Баварії. Екс-хавбек мюнхенців працював на цьому матчі телеекспертом, але це не врятувало його від "пивного душу". Мюллєр від душі облив чемпіона світу-2014, який виступав за першу команду Баварії з 2002-го по 2015 рік (500 матчів, 68 голів, 100 асистів) і виграв 7 чемпіонських титулів Бундесліги.


Окремої уваги заслуговує і Мануель Нойєр. Тепер вже 10-разовий чемпіон Німеччини відзначив титул з капітанською пов'язкою в синьо-жовтих кольорах України.