19 квітня 2022 22:03

"Мальорка" здолала "Алавес" у битві аутсайдерів і покинула зону вильоту Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, 33-й тур


Мальорка – Алавес – 2:1
Голи: Бастідас, 11, Мурікі, 45+4 – Раільйо, 73 (аг.)

У першому матчі дня зійшлись відверті аутсайдери турнірної таблиці – Мальорка та Алавес. Обом командам кров з носа необхідно було набирати очки, аби залишитись в еліті. Гості протягом першого тайму володіли беззаперечною перевагою у всіх компонентах гри, однак отримали у свої ворота два сухих голи. Спочатку Бастідас вдало скористався стандартом і відкрив рахунок вже на одинадцятій хвилині.
Під кінець тайму Хоселу зобов'язаний був зрівнювати, але його вихід сам на сам з Серхіо Ріко завершився фіаско – кіпер Мальорки зреагував на потужний удар по центру воріт. У відповідь "острів'яни" забили вдруге на четвертій доданій хвилині. Вкидання з-за бокової, гравці Мальорки поборолись у верховій дуелі, м'яч відскочив до Мурікі і той, розвернувшись, з гострого кута пробив повз голкіпера.

На екваторі другої сорокап'ятихвилинки Алавесу вдалось скоротити силами суперника. Раільйо намагався головою вибити сферу після прострільної передачі, однак зрізав її за спину власному голкіперу. Більше голів у матчі не забивали.