16 квітня 2022 23:50
11

Окупанти знищили Київський бронетанковий завод. Його координати вирахували після того, як "1+1" зняв відео з цеху

Десь із тиждень тому телеканал 1+1 зняв відео з цеху Київського бронетанкового заводу, де ремонтували трофейну російську техніку, зокрема БМП-3 та танки Т-72Б3.

З цього відео досить легко було визначити місце розташування цеху.


14 квітня росіяни це зробили та виклали точні координати на свої паблики в телеграм із сотнями тисяч пiдписників і, напевно, передали координати «куди треба».

Вночі з 15 на 16 число цех було знищено разом із працівниками, які ремонтували техніку, та самою технікою.



Какими нужно быть дебилами что бы не перенести наши немногочисленные оборонные заводы в другие места. Тем более на КБЗ практически только металлообрабатывающие станки и сварка. Это дело нескольких дней.
Сховати
Игорь, в інших місцях ракети теж прилітають, тому це таке.. а от журнашлюхи вкотре показують свій не професіоналізм.. Скільки таких репортажів було за ці 2 місяці? Скільки людей загинуло? Це все на їх совісті..
Сховати
iceman, по Украине очень много заброшенных, пустых цехов стоит. Я только по киевской области могу с десяток назвать. Да, ракеты везде прилетают. Но есть еще такое понятие, как секретность и маскировка. На такие объекты на километр никого подпускать нельзя.
iceman, це провина не журналістів. І не треба ображати! Це одна з складових інформаційної боротьби. Розташування відоме було раніше і дуже добре. Орки моніторять канали та шукають як нанести удари для більшої паніки та зради. Крім того, це свідчення переходу війни до іншої фази, на виснаження війскового нашої держави. Удари по заводах це було питання часу.
iceman, та ні,це на совісті Гусєва з оборонпрому,якого недавно назначили зелені,так,так,того самого який наказав розмінувати дорогу з Криму,щоб кацапи вільно заїхали..Я думаю зеля його нагородить,а проти Коростильова заведуть справу за Нептун.
По-перше,шановний Козак,цю iнформацiю динамоманiя не вигадала,а взяла з телеграм-каналу "Киевский Движ".По-друге,скiльки говорено-переговорено,щоб не робити фото та вiдео фiксацiй,а тут цiлий сюжет одного з центральних телеканалiв.I по-третє,шановний MarcoV,командування оркiв ще тупiше в кiлька надцять раз,нiж ви собi можете уявити,а вираховувало не їхнє командування,а iнформацiя пiшла вiд якогось ху#ла,яке побачило сюжет.Таких п#дарас#в ще багато ходить по нашiй святiй землi.I не гризiться мiж собою i не ведiться на рiзнi провокацiї,а краще дотримуйтеся (не особисто ви,а всi ми-українцi) правил i рекомендацiй воєнного часу i тодi стопроцентово не буде таких прорахункiв та ляпiв.Слава Українi!
Типа командование орков настолько тупое что без сюжета по тв не знало локацию рембазы и не догадывалось что на бронетанковом заводе могут ремонтировать танки
За такі заголовки і подання інформації можна і Динамоманію закривати! Ви єбануті?
Сховати
Козак, ти закриєш?
А закриваються інші канали...
Сховати
Повний Капець, Ви про наш зік?