12 квітня 2022 23:24

"Легія" – "Динамо" 1:3. Товариський матч. Тріумфальне повернення Артема Бесєдіна

"Легія" – "Динамо" 1:3


"Легія": 80. Кікольські - 22. Скибіцькі, 3. Головня, 23. Абу Ханна, 25. Младенович - 14. Харатін, 16. Чельгака, 7. Кастраті, 20. Мучі, 77. Вербич - 28. Влодарчик

Запасні: 81. Троянівський, 92. Ципела, 86. Стржалек, 32. Мустафаєв


"Динамо": 1. Бущан – 20. Караваєв, 4. Попов, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 29. Буяльський, 10. Шапаренко, 99. Антюх, 15. Циганков – 17. Ванат
Запасні: 71. Бойко, 73. Боль, 6. Бурда, 14. Вівчаренко, 94. Кендзьора, 8. Шепелєв, 9. Кравченко, 89. Бражко, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 28. Кулач, 21. Бєсєдін


"Легія" - "Динамо" ON-LINE


Превью


Сьогодні, 12-го квітня, "Динамо" зіграє свій перший благодійний матч у рамках турне під гаслом Match for peace #StopWarInUkraine і водночас перший матч після початку повномасштабної війни, яку розв'язала Росія. Суперником киян стане варшавська "Легія".


Нагадаємо, що свій останній матч команда Мірчі Луческу провела 21-го лютого. Тоді динамівці на зборах перемогли латвійську РФШ із рахунком 2:1.

Щодо суперників, то варто відзначити, що "Легія" є найтитулованішим клубом польської Екстракляси як за кількістю золотих нагород, так і за перемогами в національному Кубку. Крім того, варшавці - чинні чемпіони своєї країни.

Попри це, у поточному сезоні "Легія" виступає не так вдало. На сьогоднішній день підопічні Чеслава Міхенвича посідають 9-е місце, маючи 36 очок у своєму активі.

У складі "військових" виступають деякі не чужі для динамівських вболівальників гравці. Зокрема, за варшавську команду на правах оренди грає вінгер Беньямін Вербіч, який зовсім нещодавно перебрався до Польщі. Також кольори "Легії" захищає український хавбек Ігор Харатін, який свого часу теж встиг пограти за київське "Динамо".

Перед зустріччю з киянами "Легія" мала непросте випробування. Варшавська окманда провела матч із лідером чемпіонату Польщі – "Лехом", в складі якого, до слова, виступає Томаш Кендзьора.

Всі виручені від продажу квитків гроші, а також донати, які надходитимуть упродовж телевізійної трансляції, будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан - Тимчик, Забарний, Сирота, Дубінчак - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Антюх, Циганков - Бєсєдін

У прямому ефірі матч "Динамо" із "Легією" транслюватимуть Youtube-канал «Динамо», також показ буде доступний на польському телеканалі TVP, українських мовниках 2+2, 1+1 International, Динамо Київ TV, платформах онлайн-телебачення 1+1 Video, Київстар ТБ, YouTube-каналах FootballHub, ТСН та УНІАН.

"Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію. Початок о 21:30 за київським часом.