5 квітня 2022 23:25

Додаткові кошти, виручені від товариського матчу з "Динамо", "Легія" передасть посольству України в Варшаві

«Легія» повідомила, що додаткові кошти, виручені від товариського матчу з «Динамо» передасть посольству України в Варшаві.


«Російська агресія триває, і потрібні все нові дії. Київське «Динамо» звернулося до європейських клубів, зокрема до «Легії», за підтримкою та допомогою в організації «Матчів за мир!». Мета проекту – символічно привернути увагу міжнародної спільноти та світу спорту до страждань простих людей та звірств війни. Організація матчу – це дуже великий виклик для нашого клубу, як з точки зору щільного графіка команди, так і з точки зору прийняття на себе всіх матеріально-технічних та організаційних питань, пов’язаних із матчем.


Проте, маючи на увазі благородство акції, ми сумлінно взялись за це нелегке завдання. Це продовження заходів клубу та фонду «Легія» для допомоги людям з України.


Окрім символічного значення матчу, ми також дбаємо про реальну підтримку людей, скривджених війною. Підготовлені фондом «Легії» збори коштів та аукціони підтримають мету акції, а додаткові кошти «Легія» та її благодійний фонд перерахують на рахунок Посольства України у Варшаві.


Бенефіціарами будуть організації, які підтримують внутрішніх переселенців. Людей, які були змушені тікати від прямих військових дій Росії, але залишилися в Україні», – сказано в повідомленні польського клубу.