25 березня 2022 20:06

Петі про Мбаппе: "Як і рибу голими руками, його не спіймати. Салах і Мане швидкі, але лише одиниці здатні робити такі ривки з такою ж інтенсивністю, як у Кіліана"

Еммануель Петі порівняв форварда "ПСЖ" Кіліана Мбаппе з рибою.

"Слухайте Сака – він скаржиться на недостатній захист гравців з боку суддів. Те саме відбувається з Мбаппе у Франції – та й скрізь, куди він прямує. Суперники намагаються звалити Кіліана, жорстко зіграти з ним, але його неможливо зловити. Він мов риба! Його неможливо впіймати, як і рибу голими руками.

Ви не уявляєте, наскільки хлопець швидкий. Іноді я працював [як експерт] недалеко від нього, і робота його ніг, його вміння розгортатися просто вражають.

Дивлячись на Салаха і Мані в Ліверпулі, я розумію, що вони швидкі, постійно в хорошій фізичній формі. Але лише кілька гравців у світі здатні робити такі ривки і з такою ж високою інтенсивністю, як у Мбаппе.

Його неможливо зловити. Потрібно опікуватись ним удвох чи втрьох, причому футболісти повинні відчувати вільні зони у себе за спиною", – сказав колишній півзахисник збірної Франції.