23 березня 2022 13:17

"Про перехід мови не йде. Це було б нечесно". Луческу прокоментував чутки про можливі виступи українського тріо за "Стяуа"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу наполіг на тому, щоб ознайомитися з умовами тренувань на базі футбольного клубу "Стяуа", де буде тренуватися команда "Динамо" U19. Також наставник заперечує, що троє українських гравців Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко та Сергій Крицов перейдуть до румунського клубу.


"Ми приїхали з Джіджі Бекалі, щоб подивитися, де можна розмістити 19-річну команду київського "Динамо". Як відомо, за допомогою УЄФА, який змінив дату матчу з 1/16 фіналу, вони зіграють 6-го квітня. Я наполіг, щоб команда грала в Бухаресті. Я шукав для мололіжної команди можливості для тренувань. Говорив з Джіджі, а він запропонував взяти команду і привести її сюди, щоб вона могла тренуватися в дуже хороших умовах.


База - дуже хороша, для спортсменів такого рівня чудова. Я також бачив українців, які тут перебували, сім’ї з Одеси, я також спілкувався з Сидорчуком. Умови дуже хороші, і ми можемо лише подякувати йому за його щедру готовність допомагати людям.


Перехід Сидорчука, Степаненка і Пятова у "Стяуа"? Про це не йде мови. Він (Джіджі Бекалі) запропонував, щоб вони тренувалися разом зі "Стяуа", але про перехід цих гравців у команду не йдеться, бо це неможливо, це було б нечесно", - цитує Мірчу Луческу As.ro.