22 березня 2022 11:17

Гуті: "Хто не хоче грати в "Реалі", не повинен залишатися в клубі. Бейл і Азар сидять на лавці, а перша заміна в класіко - Маріано"

Колишній хавбек "Реала" Гуті розкритикував гравців команди після поразки в Класіко.

Мадридський клуб програв "Барселоні" з рахунком 0:4.

"Не може "Реал" грати 12-13 футболістами. Велика команда, яка хоче боротися за Лігу чемпіонів, Ла Лігу і Кубок Іспанії, не може складатися з 14 гравців.

Що взагалі відбувається? Той, хто не хоче грати в «реалі», не повинен залишатися в клубі. Все просто. Нехай зараз скажуть про це!

Клуб або Карло Анчелотті повинні сказати такому гравцеві: «Іди на прес-конференцію і скажи, що не хочеш грати за "Реал Мадрид". "Реал" тобі платить, чому ти не граєш?

Якщо тебе один раз за цілий рік просять пограти, то ти повинен зіграти і зробити все якнайкраще.

Як таке може бути? Ось Я Анчелотті, дивлюся на лавку, бачу там Азара, Йовіча, Бейла, Іско... І ви мені кажете, що жодного з них не витягнути? В чому справа? Я загублений.

Я дивлюся Класіко, дивлюся на лавку "Реала" і бачу, що в другому таймі перша заміна "Мадрида" – Маріано. Як таке може бути? Там сидять Бейл і Азар, а перша заміна у "Реала" – Маріано, який зіграв в цьому сезоні незрозуміло скільки", – заявив Гуті в ефірі El Chiringuito.