22 лютого 2022 22:52

"Павелко навряд чи ризикне рипнутися проти Чеферіна". Журналіст - про можливе перенесення фіналу Ліги чемпіонів через агресію Росії

Журналіст Ігор Линник на своїй сторінці у Фейсбуці поділився думкою про можливе перенесення фіналу Ліги чемпіонів з Санкт-Петербурга через агресію Росії.


- Про околофутбол.

УЄФА як клієнт Газпрому, думаю, до останнього буде шукати можливість для проведення фінального матчу Ліги чемпіонів 2022 в Санкт-Петербурзі - особливо важливому місті для Газпрому і нинішньої верхівки РФ.


Глава УЄФА Чеферін висувався на нинішній пост від східно-європейських федерацій, які також перебувають в особливих відносинах з Газпромом.


Нинішня українська федерація під керівництвом Павелка теж навряд чи ризикне рипнутися проти Чеферіна - Павелко повністю залежний від нього. Його креативу вистачить на чергове патріотичне гасло або нашивку до уніформи гравців збірної, але це максимум. На демарш УАФ не здатна.


...але чи відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів у Санкт-Петербурзі? Тут можуть бути варіанти.


Судячи з настрою уряду Великобританії, РФ може отримати від нього такий статус, який не дозволить будь-яким представникам цієї країни брати участь у змаганнях на території РФ.


Словом, може виникнути ситуація, при якій фіналісти ЛЧ можуть просто не прибути до місця проведення вирішального матчу…


І ось ця обставина УЄФА з Чеферином вже проігнорувати не зможуть...


Так. І Павелко, у разі виходу у фінал англійських клубів, залишиться клієнтом-патріотом незаплямованим.