21 лютого 2022 18:27
2

"До "Динамо" вони навіть не зверталися...". Журналіст - про черговий скандал з Жерсоном Родрігесом

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на FootballHub розповів про ситуацію з Жерсоном Родрігесом, який потрапив у черговий скандал.


- Родрігес був важливим футболістом для "Труа", особливо тоді, коли кілька гравців поїхали на Кубок африканських націй. На Жерсона всерйоз розраховували, але він запізнився на збір на півдня. За його словами, графік змінився в останній момент, а у нього вже були куплені квитки і важко було все поміняти.


Після цього він ще запізнився на тренування. Але звільнити його з клубу не можуть, натомість застосують дисциплінарні санкції. Жерсон залишається в "Труа" і повернуться до Києва не зможе. Французи навіть не зверталися до "Динамо" з проханням достроково перервати оренду.


До кінця сезону він залишається в "Труа" , а в орендній угоді прописана певна сума викупу. І після завершення сезону буде прийнято рішення.


Родрігес - досить специфічний футболіст. У нього є певні проблеми з дисципліною, про які всі знали. Вважаю, що з приходом Луческу він заграв на новому для себе рівні, і я віддавав належне Мірче, що йому вдалося достукатися до Жерсона.


Але ми також бачимо, що повного контакту між футболістом і тренером не було, тому він поїхав в оренду.

Угораздило нас подписать этого пассажира!
Нехай не повертається.