16 лютого 2022 23:22
2

ЗМІ: Ернест підписав попередній контракт з "Олександрією"

Журналіст "ТаТоТаке" Михайло Співаковський розповів про те, чому ФК "Львів" віддав в оренду в клуб "Наджран" з Саудівської Аравії одного з лідерів команди Ернеста Анті.


За інформацією джерела, у ганця були деякі проблеми з дисципліною, які, втім, у "Львові" терпіли до певного часу.


Проте останньою краплею стало те, що до львівського клубу надійшла інформація про те, що футболіст, контракт якого розрахований до кінця сезону, підписав попередню угоду з "Олександрією".


Тому у "Львові" вирішили, що тримати футболіста, який завдає проблем і до того ж скоро йде в інший клуб, сенсу ніякого немає, і відправили його в оренду до "Наджрану".


Цікаво, що сам Ернест заперечує підписання контракту із "Олександрією". Втім, про те, чи він перейде в команду Гури, стане точно відомо вже влітку.


Нагадаємо, що Ернест перейшов у "Львів" із "Руху" у жовтні 2020 року. За цей час зіграв за "містян" 33 матчі, в яких забив 4 голи та віддав 6 асистів.


Фото - ПФК "Львів"

Имел полное право подписывать этот предварительный контракт, если сам Львов не предложил ему нового.....И обиды напрасны. Игрок довольно сильный ,как для ихнего клуба, и они сами себя высекли, тем более пока не слышно, что у них есть достойный вариант вместо Эрнеста
Слабо верится после прихода Авагимяна, Александрия не настолько богата, чтобы держать двух таких игроков на одну позицию. Но если перейдет летом, только поаплодирую оперативности их селекции.