16 лютого 2022 12:11

Джерело: Хачеріді може завершити кар'єру - названі терміни і причини рішення екс-захисника "Динамо"

Екс-захисник Динамо Євген Хачеріді розмірковує про завершення футбольної кар'єри.

Ведучий "ТаТоТаке" Андрій Сеньків розповів, що Хачеріді дійсно був близький до переходу в Десну, проте погіршення фінансового становища в Чернігові не дало статися поверненню гравця в Україну.

"Що Хачеріді зараз робить? Він індивідуально тренується, займається, чекає пропозицій. Але на пропозиції а-ля від Десни - від клубів з незрозумілим фінансовим становищем він не погодиться. І наскільки я знаю, якщо через півроку-рік це все не зійдеться, то Хачеріді повісить бутси на цвях, тому що йому вже 34 роки і чим далі, тим більше він нікому не потрібен".

Хачеріді продовжує судитися з Динамо-Брест. Чемпіон Білорусі заборгував українцю один мільйон доларів.

"Ще одна цікава річ-це те, що крім того, що Хачеріді підтримує форму він, а точніше його юристи займаються судовими справами. Ситуація наступна: Динамо Брест винне йому гроші — мільйон доларів. Це офіційно підтвердила Палата з вирішення спорів ФІФА. Білоруси проти, 8 лютого вони подали апеляцію. Як мені повідомив юрист Хачеріді Ілля Скоропашкін рішення має бути до 31 травня 2022 року", — сказав журналіст.

Більшу частину кар'єри 34-річний Хачеріді провів у київському Динамо, за яке виступав з 2007 по 2018 рік. Потім він рік грав за ПАОК і Динамо з Бреста, яке покинув у січні минулого року через заборгованості по зарплаті. В даний момент Євген знаходиться без клубу.