15 лютого 2022 09:10
1

Владиславу Супрязі - 22!

Сьогодні свій 22-й день народження святкує нападник Владислав Супряга, який належить "Динамо", але грає на правах оренди за "Сампдорію".


Футболом Супряга починав займатися в Академії "Дніпра", грав за команди U-19 і U-21. Сезон 2017/18 провів у Другій лізі України за СК "Дніпро-1", зумівши забити 7 голів у 28 матчах у всіх турнірах.


Влітку 2018 року став гравцем "Динамо", але з першої спроби не зміг закріпитися у складі і сезон 2019/20 провів на правах оренди за СК "Дніпро-1", забивши вже 14 м'ячів у 27 матчах у всіх турнірах.


Пізніше у Владислава були спроби заграти у складі київської команди після повернення з "Дніпра-1", проте вони не зовсім увінчалися успіхом. Як наслідок, зовсім недавно він відправився підкорювати Італію у складі "Сампдорії" - оренда з правом викупу.


"Динамоманія" вітає іменинника та бажає йому міцного здоров'я, щастя та успіхів як на футбольному полі, так і за його межами! Безлічі виграних трофеїв і побитих бомбардирських рекордів!

Здоров"я а успіхів! Звосім молодий, ще все попереду, треба на жилах вирватись, в першу чергу з психологічної ями. Потенціал же є.