14 лютого 2022 22:22

Екс-форвард "Фіорентини" повернувся у футбол після відбуття 12-річної дискваліфікації за вживання кокаїну

Колишній нападник ряду клубів Серії А Франческо Флакі повернувся у футбол після відбуття 12-річної дискваліфікації за вживання кокаїну.


46-річний Флакі напередодні зіграв за виступаючий у п'ятому дивізіоні італійського футболу клуб "Сінья 1914" проти "Прато 2000". Зустріч завершилася внічию з рахунком 2:2.


Флакі провів всю свою професійну кар'єру, граючи в Серії А і Серії В, і забивши 135 голів за "Фіорентину", "Барі", "Анкону", "Сампдорію", "Емполі" і "Брешію". Франческо також представляв Італію на молодіжному рівні.


Флакі мав проблеми з дисципліною під час кар'єри. Він отримував штраф за гру на тоталізаторі. У січні 2007 року він отримав 16-місячну дискваліфікацію після того, як в його організмі були виявлені сліди кокаїну. Відсторонення пізніше було продовжено до двох років. Всього через 12 місяців після свого повернення Флакі знову був дискваліфікований, знову за кокаїн. Футболіст тоді отримав 12-річну дискваліфікацію від італійської федерації футболу, фактично завершивши свою ігрову кар'єру у віці 34 років.