14 лютого 2022 09:08
1

"Це призведе до плачевного результату". Експерт назвав головну проблему "Чорноморця" Григорчука

Фігура ветерана українського футболу Сергія Кравченка може мати негативний вплив на гру одеського клубу.

У цьому впевнений телеексперт Олександр Сопко. Він вважає, що ставка на досвідченого хавбека і наділення його лідерськими повноваженнями має реальну перспективу провалитися з урахуванням чималого віку гравця і можливих травм.

"Величезна повага йому за його професіоналізм. Але якщо компліменти йдуть у бік гравця, якому 37 років (38 — прим.), то у мене питання: а якщо щось трапиться або втомиться, на кого потім ставку робити? Це не зовсім хороший сигнал, що команда буде триматися на Сергії Кравченко.

Потрібна йому обов'язково Заміна, потрібні партнери, які будуть більше брати на себе лідерських якостей, а він допомагатиме як тренер на полі. Але тягнути гру самому, бути лідером у всіх моментах, я думаю, напевно, це неправильно і призведе до плачевного результату».

Крім того, Сопко поділився думкою про експерименти головного тренера Чорноморця Романа Григорчука з вінгером Георгієм Цитаїшвілі. На зборах гравець збірної Грузії часто грав на незвичній для нього позиції захисника.

"З приводу Цитаїшвілі в ролі лівого захисника - взагалі не бачу його там. Це, напевно, був пробний крок, щоб показати йому як важко грати захиснику, коли обрізається півзахисник, яке навантаження", — заявив експерт в ефірі ТК "Футбол 1/2/3".


Фото: Офіційний сайт ТК "Футбол 1 / Футбол 2 / Футбол 3"

Авжеж, Гіо в захисті виглядає так, як тендітна балерина на копанні картоплі....