11 лютого 2022 16:52

Кварцяний висловився про перспективи Коноплянки в "Краковії"

Знайомий з польським футболом не з чуток авторитетний український фахівець Віталій Кварцяний в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився думкою про можливий переїзд за кордон півзахисника донецького "Шахтаря" Євгена Коноплянки.


"Восени минулого року я був у Кракові на одному з домашніх матчів "Краковії" в Екстраклясі. Мені здається, що в цьому клубі не такі умови, які могли б підійти Коноплянці. Проте, можу сказати, що зараз в польському футболі все дуже організовано і цивілізовано. Маю на увазі сучасне оснащення, новітні технології та обладнання, які в Кракові досить цікаві. До того ж, там відмінний стадіон, інфраструктура.


Грати в такому місті було б хорошим варіантом для Євгена. Якщо йому вдасться узгодити всі умови в "Краковії", то він буде грати в комфортній футбольній обстановці. А що стосується його якостей, то я впевнений на 110 відсотків, що Коноплянка їх зможе повернути. Його кваліфікація і талант не залишають в цьому сумнівів. Впевнений, буде цікаво. Я це вітаю. Євгену неодмінно потрібно грати, щоб на нього звернув увагу головний тренер збірної України Олександр Петраков. Ясна річ, що в "Краковії" Коноплянка багато грошей не заробить, проте матеріально не постраждає".


Нагадаємо, що в першій половині 90-х років Віталій Кварцяний протягом трьох з половиною сезонів працював у Польщі, де очолював КСЗВ "Островець".