10 лютого 2022 17:47

Стало відомо, коли Палата суперечок УАФ приступить до "справи Калитвинцева"

Палата з вирішення спорів УАФ на даний момент не приступала до розгляду скандальної "справи Владислава Калитвинцева", який в односторонньому порядку розірвав контракт з чернігівською "Десною" через борги по зарплаті.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, на засіданні палати, що відбулося 9 лютого, це питання не обговорювалося. Справу колишнього гравця "Десни" відкладено до наступного засідання. Воно відбудеться на початку березня. Втім, швидкого вирішення в цьому питанні очікувати не варто.


"Матеріалу у справі зібрано багато. З великою ймовірністю, буде потрібно навіть не одне засідання, щоб винести вердикт", - повідомив Meta-ratings.com.ua джерело, знайоме з ситуацією.


Нагадаємо, "Десна" звернулася зі скаргою на свого колишнього футболіста Владислава Калитвинцева, який покинув команду Олександра Рябоконя і підписав угоду з "Олександрією".


При цьому 27 січня комітет з питань статусу і трансферам футболістів УАФ виніс рішення, згідно з яким "Олександрії" було дозволено заявити Владислава Калитвинцева за свою команду на сезон-2021/2022.