10 лютого 2022 15:48
2

Щоб заощадити гроші на Холанда, "Барса" хоче недорого посилити захист і півзахист. Їй цікаві Аспілікуета, Крістенсен і Алонсо з "Челсі"

"Барселона" націлена на недорогі трансфери з метою посилити оборону і півзахист цього літа, щоб зробити все можливе для придбання форварда "Боруссії" Ерлінга Холанда, повідомляє ESPN.


21-річний норвежець збирається покинути "Дортмунд" влітку, коли набудуть чинності відступні в розмірі близько 75 мільйонів євро. Президент "Барси" Жоан Лапорта вже провів кілька зустрічей з агентом Міно Райолою, щоб обговорити можливу угоду.


Тренер Хаві хоче посилити захист і півзахист, тому, щоб заощадити гроші на Холанда, "Барса" цікавиться гравцями, чиї контракти закінчуються в найближчі 18 місяців.


"Барса" опрацьовувала варіанти трансферів як мінімум п'яти гравців, включаючи захисників "Челсі" Сесара Аспілікуету, Андреаса Крістенсена і Маркоса Алонсо. Аспілікуета і Крістенсен можуть перейти безкоштовно влітку, а у Алонсо ще рік за контрактом з лондонцями.

Холланд не подходит барсе! Им нужен другой типаж форварда
Якщо зможуть продати Депая, Брейтвейта, Ф. де Йонга, Коутіньо і Пяніча, Деста, плюс відповідно зекономлять їх зп. А ще економія по зп Дембеле, Люка де Йонга - то підписання Холанда точно потягнуть.