10 лютого 2022 12:12

Віллаш-Боаш відреагував на чутки про можливість очолити збірну Росії

Португальський тренер Андре Віллаш-Боаш відреагував на чутки про можливість очолити збірну Росії. Раніше ЗМІ писали, що португальський фахівець може стати наставником російської національної команди.


"Які у мене плани як у тренера? Хочу відновити кар'єру і очолити якусь збірну. Але це закритий, консервативний ринок, і на ньому не так просто знайти хороший варіант. Останнім часом у мене було кілька пропозицій від клубів, але я їх не прийняв, так як хотів попрацювати з національною командою. Думав, що вдасться навіть поїхати на ЧС-2022 в Катар. Це найкращий турнір для збірних. До речі, раніше я планував, що буду тренувати 15 років і потім закінчу. Але зараз, після 20 років у цій професії, у мене як і раніше є і бажання, і амбіції працювати.


Чи правда, що міг очолити збірну Росії? Ні. Я чув новини на цю тему, але ніяких переговорів не вів. Хоча про Росію у мене залишилися прекрасні спогади, я з теплотою згадую проведений у вашій країні час. Тим не менш, поки не було передумов для повернення в Росію", — передає слова Віллаша-Боаша кореспондент "Чемпіонату" Анатолій Романов.