8 лютого 2022 20:35

Саа: "Нані був талановитішим Роналду в деяких аспектах, але упускав моменти, які не повинен був"

Колишній форвард "Манчестер Юнайтед" Луї Саа висловився про нападника Маркуса Решфорда.

"Рэшфорд – приголомшливий футболіст. Мені подобається, що він зосереджений на справі і не дає пресі приводів писати про себе що-небудь неприємне.

Але іноді його проблема в тому, що він не проявляє емоцій, які насправді є всередині нього, і це людей дратує. Він старанно працює, але нагадує мені чимось Нані.

Нані в деяких аспектах був навіть талановитіший Кріштіану Роналду- якщо говорити про фізичні якості, то він міг бігати цілий день, був дуже сильний, але також і володів безліччю навичок. Але його реалізація не була вбивчою. Не як у Роналду, який завжди був зосереджений, знав, як і коли забивати. І іноді я думаю, що Решфорд - щось середнє між ними.

Він здатний багато давати команді, відпрацьовувати в захисті, але міг би бути більш егоїстичним гравцем. Люди часом розчаровувалися в Нані, оскільки він не міг правильно підібрати момент для того, щоб внести вирішальний внесок, упускав моменти, які не повинен був. І іноді мені здається, що те ж саме відбувається з Маркусом", – сказав Саа William Hill.