5 лютого 2022 17:52

Каррагер про продовження контрактів Салаха, Мане і Фірміно: "Я довіряю "Ліверпулю". Це легенди клубу, і ми будемо говорити про них через 20-30 років"

Колишній захисник "Ліверпуля" Джеймі Каррагер прокоментував ситуацію з продовженням контрактів нападників мерсисайдського клубу – Мохамеда Салаха, Садьо Мане і Роберто Фірміно.


"18 місяців - це довгий термін. Думаю, з контрактом Мохамеда Салаха всі хочуть розібратися в першу чергу, можливо, раніше, ніж з іншими.


Зараз на нього і Садьо Мане - одних кращих нападників світу - можна буде подивитися у фіналі Кубка Африки. Сподіваюся, ми зможемо спостерігати за ними [в "Ліверпулі"] ще кілька років.


Але довіряю "Ліверпулю" в плані продажів, покупок і укладення контрактів. Думаю, ми кращі в цьому, так що я не панікую. Я вірю в FSG (Fenway Sports Group – компанія, що володіє "Ліверпулем").


Я впевнений, що всі в команді відчайдушно бажають, щоб Мо Салах підписав новий контракт, як і Садьо Мане і Боббі Фірміно. Це легенди клубу, і ми будемо говорити про них через 20-30 років, наскільки вони хороші", – сказав Каррагер.


Контракти всіх трьох нападників з "Ліверпулем" діють до літа 2023 року.