2 лютого 2022 08:23
4

Алієв розкритикував Газзаєва: "Не тренер. Я сказав Суркісу, що з цим пі*****ом більше нічого мати не хочу"

Екс-футболіст київського "Динамо" Олександр Алієв виступив з жорсткою критикою на адресу колишнього головного тренера команди Валерія Газзаєва.


- Перед приходом Газзаєва в "Динамо" я провів дуже хороший сезон. На зборах в Австрії він мене щодня викликав до себе і питав про команду. Одного разу каже: "Ти розумієш, чому я тебе викликаю?" А для мене це було дивно. І тут Газзаєв сказав, що хоче зробити мене капітаном команди. Запитав, як я на це дивлюся. Хоча тоді в команді ще був, наприклад, Саня Шовковський. Але Газзаєв сказав, що у всіх своїх командах капітана призначає він. Я відповів: "Георгіч, якщо це ваше рішення, то я зроблю, що від мене залежить". Він сказав: "Я хочу, щоб ти і Тема Мілевський мені допомагали, а я допоможу вам". Я відповів, що немає проблем.


Граємо на зборах товариський матч з "Локомотивом", я виходжу капітаном команди і не забиваю пенальті. Ми зіграли 1:1. Потім він сказав, що хоче мене призначити капітаном на сезон. Перша гра у нас була на Суперкубок з "Ворсклою". Ми приїжджаємо на базу на збори. І тут Газзаєв при всіх говорить, що капітаном призначається Мілевський. Я порадів, це мій кент. Але вийшов звідти злий. Суркіс до мене підійшов і запитав, що сталося. Я йому так і сказав: "З цим пі*****ом я більше нічого не хочу мати". Газзаєв адже міг мене викликати і пояснити. Сказав "а" - говори і "б".


У матчі за Суперкубок я зламався на 19-й хвилині - порвав зв'язки голеностопа і опинився поза командою на 6-7 місяців. Коли повернувся в загальну групу, Газзаєв мені і грубив, і взагалі всяке говорив. Для мене він не тренер. Так, він виграв Суперкубок, Кубок УЄФА, чемпіонат Росії. Заради бога! Я ненавидів його тренування. Ми просто бігали. У нього 10 чоловік тренуються, а решта як фішки. Я ж не в легку атлетику прийшов, щоб стільки бігати. Навіть коли Шевченко прийшов і побачив, як ми почали бігати, то сказав: "Елкі!" Я Суркіса просив: "Продай мене!" - сказав Алієв на ютуб-каналі "В гостях у Гордона".

Кто ты такой, чтобы оскорблять старших? Тем более за глаза? Может не тренер педераст, а ты??
"Я порадів, це мій кент. Але вийшов звідти злий"- все, что нужно знать о характере этого чувака.
Не хватало еще такого капитана.
Интересненько, сам называет за глаза человека пи..ом, а потом ему "грубят и вообще всякое говорят". А чего ты ожидал?